Toegang krijgen tot uw account

Deze pagina geeft een overzicht van de meestgestelde vragen omtrent aanmelding en registratie.

Ik heb me onlangs geregistreerd, maar ik krijg geen toegang

Nadat u zich heeft geregisteerd voor een account, ontvangt u een e-mail met het verzoek om uw account te activeren. Controleer of u deze e-mail heeft ontvangen. Heeft u uw account geactiveerd door op de Activeren-knop in de e-mail te klikken?

Ik heb me geregistreerd, maar ik heb geen activatie e-mail gekregen

Controleer eerst of deze wellicht in uw Junk- of Spam-folder terecht is gekomen. Is dat niet het geval, neem dan a.u.b. contact met ons op via support@gisblox.com.

Ik heb mijn nieuwe account geactiveerd en een activatiebevestiging ontvangen, maar ik krijg geen toegang

U meldt zich aan met uw gebruikersnaam en uw zelfgekozen wachtwoord. De gebruikersnaam vindt u in de e-mail met de activatiebevestiging. Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig - let dus op hoofdletters, maar ook op eventuele speciale tekens.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Stuur a.u.b. een e-mail naar support@gisblox.com met het verzoek uw wachtwoord te resetten. Na het beantwoorden van een controlevraag krijgt u een tijdelijk wachtwoord toegestuurd. Vervolgens kunt u uw wachtwoord wijzigen in een wachtwoord naar keuze.

Ik weet zeker dat mijn gebruikersnaam en wachtwoord juist zijn, maar ik krijg geen toegang

U kunt een aantal maal een verkeerd wachtwoord invoeren, voordat uw account geblokkeerd wordt. Als uw account geblokkeerd is, dan kunt u niet inloggen. Neem dan a.u.b. contact met ons op via support@gisblox.com.

Ik heb een geldig account en meld me aan bij een van de GISBlox-websites. Na aanmelding verschijnt de melding dat mijn abonnement verlopen is

Controleer via deze koppeling of uw abonnement inderdaad is verlopen. Is dat het geval, neem dan a.u.b. contact met ons op via info@bartelsonline.nl om een verlenging te bespreken.

Mijn probleem is nog niet opgelost / staat niet beschreven op deze pagina

Indien uw probleem nog steeds bestaat na lezing van bovenstaande tips, of u ervaart een ander probleem, neem dan a.u.b. contact met ons op via support@gisblox.com. Neem in uw e-mail een overzicht van de stappen op die u reeds heeft geprobeerd.

Laatst gewijzigd: 2020-06-30